Субота, 04.05.2024, 22:18
Вітаю Вас Гость | RSS

//almamater2.at.ua | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Жовтень » 16 » Декада Захисника Вітчизни
12:52
Декада Захисника Вітчизни
У школі проведено декаду Захисника Вітчизни для учнів 1-11 класів.
У рамках декади:
- Шкільний бібліотекар Возьна Ю. Р. підготувала книжкову полицю «За честь, за славу, за народ!», презентувала літературу про три історичних періоди: часи козацтва, боротьбу армії УПА та ООС на сході України.
- Учитель історії Нечесна Г.Я. в рамках уроку козацької слави «Горджуся іменем твоїм» розповіла учням 5-Б класу про устрій козацької держави, перемоги козацького війська, славних гетьманів війська запорізького.
- Педагог-організатор Лемчик Н. В. та ЗДВР Бойчук Н. І. підготували музейну експозицію «Вони помирали, щоб жила Україна».
- Учні, батьки яких брали участь в ООС створили спільно з педагогом-організатором Лемчик Н.В. фотоколаж «Мій тато – захисник України», поділилися фотографіями із сімейного альбому, а також розповіли своїм однокласникам про спогади батьків із лінії фронту.
- Класовод 4-Б класу Боднарчук Г.З. організувала для своїх вихованці історичну мандрівку «Стежками визвольної війни». Учні дізналися про героїчні сторінки героїв нашого міста та вшанували їх світлу пам'ять.
- Класовод 2-А класу Сокіл Л.В. провела з дітьми виховний захід «Покровонько, покрий мою головоньку». Учні дізналися про історію святкування Покрови, його традиції та прикмети.
- Класоводи 1-11 класів долучилися до акції «Вшанування героїв, які віддали своє життя за Україну» (віддали шану героям біля пам’ятних знаків).
- Члени учнівського самоврядування спільно з педагогом-організатором Лемчик Н.В. підготували відеовітання для воїнів АТО, випускників нашої школи.
- Керівники гуртків Соколовська Н.З. та Підколодна І.М. організувала з членами гуртка «Старшокласник» та «Галичаночка» музичний калейдоскоп «Засвіт встали козаченьки». Учні співали та слухали повстанські пісні.
- Класовод 1-А класу Опир Г. І. організувала для маленьких школяриків тематичну екскурсію у музей Борців за волю України, під час якої вони більше дізналися про героїчне минуле нашого краю, участь наших односельців у війні на Донбасі.
- Більше дізнатися про побут козаків, їх традиції, чесноти наших славних лицарів змогли учні 5-Б класу під час перегляду історичного фільму «Тарас Бульба» (Бойчук Н.І.)
- Класовод Душніцька І.І. провела у 8-Б класі квест «Козацькі забави», який допоміг школярам поринути в історичне минуле.
- Члени гуртка «Сокіл» взяли участь у квесті «Козацька сторінка в історії України», організованого вчителем Василькевич С.І. Учні відгадували історичні постаті, розшифровували козацьку грамоту, перевіряли козацькі небилиці, створювали портрети гетьманів козацького війська.
- Вчитель малювання Киба І.Р. провела серед учнів 6-х класів конкурс малюнків «Навіки слава Україні, героям слава на віки!».
Сава Україні!
Героям Слава!
Переглядів: 182 | Додав: Andrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фото дня
Погода

Погода в Україні

Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Українські уроки про ІТ

Copyright MyCorp © 2024