Четвер, 28.03.2024, 21:30
Вітаю Вас Гость | RSS

//almamater2.at.ua | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 26 » Двічі срібні призери
15:09
Двічі срібні призери


Закінчилися районні змагання з баскетболу серед учнів міських шкіл. Спочатку змагалися юнаки. Шість команд були поділені на дві групи: І група – Копичинці ЗОШ №2, Копичинці школа-гімназія та Гримайлів, ІІ група – Хоростків ЗОШ №2, Хоростків школа-гімназія та Гусятин.

Наші баскетболісти впевнено перемогли своїх суперників і вийшли до фіналу. У другій групі не було рівних баскетболістам ЗОШ №2 м.Хоросткова.

В матчі за третє місце команда Хоростківської школи-гімназії здобула верх над баскетболістами з Гримайлова.

І ось фінал! Перші дві чверті гри точилася більш менш рівна гра. Але у третій чверті більш досвідчені хоростківські гравці зробили відрив і вже не випустили перемогу до кінця гри, перемігши з рахунком 38:19. 

До складу нашої команди входили: А.Опир, В.Балик, М.Федишин, Д.Мацюк, О.Прунько, А.Мельник, Ю.Лазечко, І Бабій та О.Яцюк.

Зазначу, що Андрій Опир потрапив до збірної команди району і захищатиме честь району в обласних змаганнях.


Учасники фіналу - команди ЗОШ І-ІІІ ст. №2 м. Хоростків та ЗОШ І-ІІІ ст. №2 м. Копичинці

Після юнаків естафету перехопили дівчата. 21 лютого в Гусятині зібралося чотири команд:  Хорстків школа -гімназія, Копичинці ЗОШ №2, Гусятин та Гримайлів. Змагання проходили за коловою системою.

В першому турі наші при рівній грі та навіть при деякій перевазі в техніці поступилися дівчатам з Хоросткова з різницею у чотири очка. – 16:20. Дуже прикро, але дівчата не реалізували жодного штрафного кидка з 16 можливих!

Другий тур приніс нам перемогу над Гримайловом з різницею в дев’ять очок. На відміну від першої гри, дівчата вдало реалізували штрафні, що додало їм впевненості.

І ость остання гра з Гусятином! Суперник перед цим зазнав двох поразок і намагався реабілітуватися. Протягом матчу точилася рівна гра. Було помітно, що наші трохи втомилися. М.Велиток невдало приземлилася і зазнала травми, але залишилася на майданчику! За дві хвилини до закінчення ми поступалися трьома очками. Врятувала команду М.Тарабан, яка двічі підряд виконала триочковий кидок!

Таким чином, наш другі, Гримайлів посів третє місце, а Гусятин – четверте.

Склад нашої команди: М.Тарабан, З.Побігуща, О.Сімко, Х.Бабій, М.Велиток, А.Федорів, А.Тимчинин, Н.Загребельна, Х.Шустик.

 До збірної району запрошено М.Велиток.


Наші "срібні" дівчата 

О.А. Кузик

Переглядів: 912 | Додав: Andrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фото дня
Погода

Погода в Україні

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Українські уроки про ІТ

Copyright MyCorp © 2024