Четвер, 28.03.2024, 11:47
Вітаю Вас Гость | RSS

//almamater2.at.ua | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 21 » Обласний семінар-практикум методистів фізичної культури
13:45
Обласний семінар-практикум методистів фізичної культури

Обласний семінар-практикум

методистів фізичної культури

     18 жовтня на базі нашої школи з метою підвищення рівня професійного зростання та розвитку фахової майстерності вчителів відбувся семінар-практикум для методистів фізичної культури на тему: «Професійна компетентність вчителя фізичної культури – шлях до формування стійкої мотивації щодо фізичного розвитку школярів та збереження їх здоров’я: з досвіду роботи Гусятинського району».

     Програма семінару була насичена цікавим методичним матеріалом. Учасники ознайомилися із досвідом роботи нашої школи щодо збереження та зміцнення здоров’я учнівської молоді, який представила директор школи Хорощак Н. С. Під час майстер-класів відбулися презентації нових видів спорту, які рекомендуються до запровадження в програму фізичної культури навчальних закладів. Зокрема, майстер-клас «Літній біатлон» (тренер, майстер спорту міжнародного класу Сагайдак Л. П.), майстер-клас «Самбо» (тренер Тернопільської обласної ДЮСШ, викладач ТНЕУ, майстер спорту з дзюдо та самбо Гнатишин В. І.), майстер-клас «Чирлідинг» (вчитель фізичної культури НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1 - гімназії» Орішко Л. Р.), майстер-клас «Петанк» (вчитель фізичної культури НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №1 - гімназії» Ухач О. І.), майстер-клас з проведення уроку фізичної культури – модуль «Футбол» (вчителі фізичної культури ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 м. Копичинці Кузик О. А., Ватраль Р. М., Шпікула І. Я.).

     Також методисти відвідали районні змагання соколів та козаків, які проходили неподалік Меморіалу борцям з волю України, щоб перейняти досвід організації та проведення даного спортивно-патріотичного заходу.

   Цікавими були для учасників також екскурсії шкільним Українознавчо-народознавчим музеєм та музеєм Борців за волю України, огляд виставки виробів з овочів та фруктів «Спорт – здоров’я, спорт – це сила, що дає всім дітям крила».

 

Переглядів: 394 | Додав: Andrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фото дня
Погода

Погода в Україні

Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Українські уроки про ІТ

Copyright MyCorp © 2024