Четвер, 18.04.2024, 16:00
Вітаю Вас Гость | RSS

//almamater2.at.ua | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Листопад » 11 » СКАРБНИЦЯ ЛЮДСЬКОЇ МУДРОСТІ
22:40
СКАРБНИЦЯ ЛЮДСЬКОЇ МУДРОСТІ

 

СКАРБНИЦЯ ЛЮДСЬКОЇ МУДРОСТІ

        З  1 до 31 жовтня у школі проходив місячник шкільної бібліотеки під гаслом «Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини» (до 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського) .

               У рамках місячника проведено такі заходи:

  • організовано виставку творчого доробку В. Сухомлинського;
  • Конкурс дитячих ілюстрацій до оповідань та казок В.О.Сухомлинського «Малюю улюблену казку», «Казка на кінчику пензля» (3-7класи);
  • Бесіди «Дітям про В. О.Сухомлинського» (з учнями 4-А класу), «Криниця людської мудрості В. О.Сухомлинського» (з учнями 5-Б класу), «Як виховати творчого читача?» (з учнями 3-х класів);
  • Книжкові  виставки  до 100-річчя від дня народження В. О. Сухомлинського: «Великий педагог, великий Добротворець», «Його вічний слід на землі»;
  • Виставка творчих робіт учнів «Мистецтво, що випромінює радість»;.
  • Майстер-клас з виготовлення паперових іграшок-саморобок;
  • Круглі столи «Творчість В.О.Сухомлинського дітям» (з учнями 4-Б класу),  «Творча особистість – майбутнє нації» (з учнями 7–А класу).

         У конкурсі ілюстрацій до оповідань та казок В.О.Сухомлинського «Малюю улюблену казку», «Казка на кінчику пензля» серед учнів 3-7 класів найактивнішими були  учні  3-Б, 5-Б, 6-А, 7-А класів.

         Під час майстер-класу з виготовлення паперових іграшок та прикрас учитель образотворчого мистецтва Киба І. Р. ознайомила учнів 5-х класів із основними прийомами орігамі, а також з технікою виготовлення квітів з гофрованого паперу.

       Свою творчість школярі продемонстрували під час виставки «Мистецтво, що випромінює радість». Найактивнішими були учні 2-Б, №-А, 4-А класів та вихованці ГПД.

          Ідеї В. О. Сухомлинського залишаються актуальними сьогодні, тому в ході бесід, які були проведені бібліотекарем, учні 5-Б, 4-А, 3-х класів мали змогу ознайомитися із досвідом роботи педагога, дізнатися про його співпрацю з учнями, особливості організації виховного процесу в школі, спрямованого на розвиток таких якостей як людяність, працьовитість, відповідальність, творчість тощо. Школярі мали можливість ознайомитися із його повчальними казками та оповіданнями, основою яких є  повага до людини, ввічливість, милосердя.

       Активність учнів 4-Б та 7-А класів під час проведення круглих столів («Творча особистість – майбутнє нації», «Творчість В.О.Сухомлинського дітям») дала змогу школярам зрозуміти, що саме креативна особистість, яка мислить нестандартно, шукає різні підходи у вирішенні проблем, має багато захоплень – здатна досягати успіху, бути цікавою для інших та потрібною для своєї країни.

        У рамках місячника членами учнівського парламенту підготовлено та випущено стінгазету, присвячену Дню шкільних бібліотек.


 

Переглядів: 447 | Додав: Andrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фото дня
Погода

Погода в Україні

Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Українські уроки про ІТ

Copyright MyCorp © 2024