Четвер, 25.04.2024, 14:20
Вітаю Вас Гость | RSS

//almamater2.at.ua | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Серпень » 21 » Вчимося і відпочиваємо у таборі “Rainbow”
23:08
Вчимося і відпочиваємо у таборі “Rainbow”

Вчимося і відпочиваємо у таборі “Rainbow

 

З 6 до 17 серпня. у нашій школі функціонував літній англомовний табір “Rainbow”. У рамках проекту “GO Global” спільно з Міністерством освіти і науки України за ініціативи Кузик Н.М., учителя англійської мови, у таборі працювала волонтерка з Азербайджану Ірада Мехдієва, яка проживала у гостинній сім’ї Володимира і Наталії Тимчишин. Також у ньому працювали вчителі англійської мови: Боговик Т.М., Валкер О.С., Гондз В.М., Душніцька І.І., Кузик Н.М.

Програма табору була цікава та насичена. Діти працювали в командах, малювали постери, виготовляли національну символіку України та Азербайджану, танцювали, співали, змагалися, спілкувалися англійською мовою, створювали шедеври із фруктів та овочів. Щодня відбувалися заходи з узагальнення та систематизації знань учнів із певної теми (словниковий запас, граматичні конструкції, корисні у щоденному використанні). Заняття проводилися у формі ігор, круглих столів, інсценування поставлених завдань та ситуацій, підготовки та захисту проектів, учні розучували енерджайзери, співали пісні українською та англійською мовами, знайомили волонтерку із українськими звичаями та традиціями, проводили екскурсії в шкільні та міський музеї. Школярі користувались канцтоварами, придбані за кошти надані міською радою.

Також школярі відвідали релігійний табір “Канікули з Богом”, де мали змогу дізнатися про церкву Святого Миколая, збагатитися духовно, поспілкуватися з отцем Ігорем Середою, настоятелем церкви. У процесі роботи двох таборів усі присутні брали активну участь у змаганнях, естафетах, розминках і танцях.

Завдяки співпраці директора школи Хорощак Н.С., міського голови Лосика П.С., батьків та учителів, учні мали змогу відвідати кришталеву печеру у с. Кривче Борщівсього району, побувати на екскурсії у місті Чорткові. Також цікавою була поїздка волонтерки Іради та вчителів у готельно-розважальний комплекс “Орися”.

Основні завдання, які поставили вчителі англійської мови перед початком роботи табору: прагнення до спілкування англійською мовою та подолання мовного бар’єру, висловлення власних думок та поглядів, поєднання навчання із захоплюючим відпочинком, розвиток та розкриття творчих здібностей школярів, спонукання до саморозвитку та самовдосконалення були успішно втілені.

Дирекція школи, учителі, діти і батьки щиро дякують волонтерці Іраді Мехдієвій, міському голові Лосику П.С., родині Володимира та Наталії Тимчишин та підприємцю Угляру Я.Є. за допомогу в організації цікавої, насиченої, змістовної та ефективної роботи табору.

 

 

 

Переглядів: 381 | Додав: Andrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фото дня
Погода

Погода в Україні

Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Українські уроки про ІТ

Copyright MyCorp © 2024