П`ятниця, 19.04.2024, 10:09
Вітаю Вас Гость | RSS

//almamater2.at.ua | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 12 » ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я
22:56
ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я

ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я

Відповідно до плану роботи школи на 2017-2018 н.р., з метою зміцнення іміджу навчального закладу як Школи сприяння здоров’ю, збереження шкільних традицій, обміну досвідом спортивно-оздоровчої роботи та формування в учнів ціннісного ставлення до себе, здорового способу життя, 10 травня 2018 р. проведено День здоров’я у загальноосвітній школі I-III ст. №2 м. Копичинці.  

У ньому взяли участь 340 учнів, 38 учителів, 25 батьків, міський голова Лосик П.С., президент та тренер футбольного клубу «Надія» Хорощак І.М., Шпікула І.Я., меценат, ініціатор створення нового стадіону у парку біля річки Нічлава Підлипський І.І.

Проведено зустрічі вчителів та учнів школи із сімейним лікарем Круць М.П., лікарем-наркологом Аламбцем М.І., лікарем-дерматологом Лушней Л.З., лікарем-стоматологом Боднарчук Г.І. Лікар-нарколог розповів учням 8-11 класів про шкідливість алкоголю, тютюнопаління та наркотичних препаратів. Михайло Іванович наголосив, що не менш шкідливими є енергетики, порадив, як лікувати психофізичні залежності.

Марія Павлівна розповіла вчителям про реалізацію медичної реформи у м. Копичинці, про особливості прийому громадян та їх подальшого лікування у разі ускладнення хвороби. Із старшокласниками поспілкувалася про те, хто такі сімейні лікарі і про особливості звернень  школярів  за медичною допомогою.

Лілія Зіновіївна ознайомила учнів  із захворюваннями та дефектами шкіри, із хворобами, які передаються від людини до людини. Вона наголосила про небезпеку, яка чекає навіть там, де про неї навіть не підозрюють.

Лікар-стоматолог Боднарчук Г.І. побував у 5-7 класах. Він розповів про новинки у стоматології та догляд за зубами. Григорій Іванович підкреслив, що потрібно вчасно діагностувати і лікувати патології ротової порожнини, корегувати форму та прикус щелепи, адже це покращує естетичний вигляд усмішки кожної людини.

 Медсестра школи Шастків І.І. проводила консультації із школярами, надала їм інформацію про використання профілактора Євмінова – дошки, на якій роблять вправи для спини,  продемонструвала, як працює масажне крісло Nuga Best,  на якому можуть полікуватись учні та вчителі школи.

Учитель основ здоров’я Василькевич С.В.  провела анкетування учнів «Безпека -  це здоров’я» та конкурс-виставку плакатів на теми: «Здоровий спосіб життя» та «Екологія і здоров’я» серед учнів 5-11 класів. Під керівництвом педагога-організатора Бойчук Н.І. проводилися танцювальні перерви для дітей. А у шкільній їдальні, окрім звичного щоденного гарячого харчування, діти початкових класів мали можливість поласувати яблуками.

Кульмінацією Дня здоров’я стала Велика спортивна естафета, яку організували директор школи Хорощак Н.С., педагог-організатор Бойчук Н.І. та вчителі фізкультури Кузик О.А., Ватраль Р.М. У ній брали участь учні 1-11 класів, вчителі та батьки.

Учні висловлюють  щиру подяку за солодощі міському голові Лосику П.С.


 


 

 

Переглядів: 442 | Додав: Andrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Свербигуб  
0
Говорили про здоров'я і запечатали його "солодощами". Прочитайте про найбільш шкідливі продукти харчування, і побачите що солодощі входіть в том 10 найбільш шкідливих. Краще б дітям розказали про правильне харчування, еко ферми, цікаві види спорту....
Як же важко вибити совєцкий союз з голів деяких педагогів...

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фото дня
Погода

Погода в Україні

Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Українські уроки про ІТ

Copyright MyCorp © 2024