Вівторок, 23.04.2024, 21:03
Вітаю Вас Гость | RSS

//almamater2.at.ua | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Жовтень » 15 » Мужність і відвага крізь покоління
12:42
Мужність і відвага крізь покоління

Мужність і відвага крізь покоління

Легенда стверджує, що розселив Господь людей по всьому світу і кожному народові дав землю. Богом дана земля є святою і рідною, тому її захист – це найперший обов’язок народів.

Українська земля полита потом і кров’ю сотень поколінь, її працелюбних і героїчних предків. Тому сьогодні нам важливо шанувати героїчну історію нашого великого народу і пам’ятати про подвиги славних земляків.

До Дня захисника України вчитель 3-Б класу Боднарчук Г. З провела зі своїми вихованцями урок мужності «Хто серцем могутній!» Спілкування з воїном АТО Боднарчуком Г. І. дало їм змогу краще усвідомити масштаби війни, яка сьогодні триває на сході України, дізнатися реальні історії героїзму наших солдатів-захисників. Також учні переглянули відеоматеріали про подвиги славних козаків, воїнів УПА і висловили слова вдячності усім захисникам, які боронять наш мир та спокій.

Ще одну зустріч десятикласників із випускником нашої школи Ухачевським Д. С., який відслужив строкову службу в ЗСУ, організував вчитель захисту Вітчизни Гондз В. М. в рамках тематичного уроку «Служба в Збройних Силах України – святий обов’язок кожного громадянина». Учні мали змогу дізнатися від гостя про специфіку конкретного роду військ української армії, про військову підготовку та побут солдатів, а також отримали багато корисної інформації від учителя про права призовників згідно законодавства України.

До Дня захисника України члени учнівського парламенту підготували воїнам АТО - випускникам нашої школи вітальні листівки і подякували їм за героїзм та мужність. Представники шкільного товариства «Соколи» долучилися до урочистої ходи та поминальної панахиди, яку відслужили всечесні отці на Меморіалі борців за волю України. А шкільні вокальні (керівники Соколовська Н. З., Підколодна І. М.) й танцювальні колективи долучилися до святкового концерту, присвяченого Дню УПА, козацтва, Покрови «Армія нескорених», який відбувся у міському Будинку культури та дозвілля.

 

 

 

Переглядів: 260 | Додав: Andrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фото дня
Погода

Погода в Україні

Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Українські уроки про ІТ

Copyright MyCorp © 2024