Субота, 20.04.2024, 10:36
Вітаю Вас Гость | RSS

//almamater2.at.ua | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Жовтень » 22 » На захисті Батьківщини!
10:58
На захисті Батьківщини!

На захисті Батьківщини!

З метою вшанування мужності, бойового подвигу та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, збереження та розвитку національних військових традицій і звитяг з 07.10 до 17.10 у школі було проведено тематичну декаду під гаслом «На захисті Батьківщини!»

У рамках декади була проведена низка виховних заходів. Зокрема, вчитель історії Нечесна Г. Я. провела з учнями 10 кл. дискусію на тему: «Українці – народ – військо. Як українці свою армію творили» під час якої старшокласники аналізували сильні та слабкі сторони українського війська у різні історичні періоди.

До Дня захисника України вчитель 3-Б класу Боднарчук Г. З провела зі своїми вихованцями урок мужності «Хто серцем могутній!» Спілкування з воїном АТО Боднарчуком Г. І. дало їм змогу краще усвідомити масштаби війни, яка сьогодні триває на сході України, дізнатися реальні історії героїзму наших солдатів-захисників. Також учні переглянули відеоматеріали про подвиги славних козаків, воїнів УПА і висловили слова вдячності усім захисникам, які боронять наш мир та спокій.

Наша команда "Снайпери" взяла участь в обласному марші переможців районних, міських та ОТГ етапів дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), який пройшов під гаслом «Навічно в пам'яті народу збережемо славу про подвиг».

Ще одну зустріч десятикласників із випускником нашої школи Ухачевським Д. С., який відслужив строкову службу в ЗСУ, організував вчитель захисту Вітчизни Гондз В. М. в рамках тематичного уроку «Служба в Збройних Силах України – святий обов’язок кожного громадянина». Учні мали змогу дізнатися від гостя про специфіку конкретного роду військ української армії, про військову підготовку та побут солдатів, а також отримали багато корисної інформації від учителя про права призовників згідно законодавства України.

До Дня захисника України члени учнівського парламенту спільно з педагогом-організатором Бойчук Н. І. підготували воїнам АТО - випускникам нашої школи вітальні листівки і подякували їм за героїзм та мужність. Учні школи вшанували пам'ять загиблих та поклали квіти до пам'ятного знака героям Небесної сотні (2-Б кл.), могили Січовим Стрільцям (8-Б кл.), пам'ятного знаку загиблим у Другій світовій війні (4-Б кл). Представники шкільного товариства «Соколи» (керівник Гондз В. М.) долучилися до урочистої ходи та поминальної панахиди, яку відслужили всечесні отці на Меморіалі борців за волю України. А шкільні вокальні (керівники Соколовська Н. З., Підколодна І. М.) й танцювальні колективи долучилися до святкового концерту, присвяченого Дню УПА, козацтва, Покрови «Армія нескорених», який відбувся у міському Будинку культури та дозвілля.

Власне розуміння героїзму українських захисників презентували учні початкових класів у малюнках та плакатах «Свята Покрова», а учні 5-11 кл. – у стіннівках «Повертайся живим!» Дізнатися більше про героїзм наших захисників школярі мали можливість із тематичної книжкової виставки «Час не гоїть рани», яку підготувала бібліотекар Возьна Ю. Р. А свої фізичні дані демонстрували  учні 7-х класів під час спортивних змагань «Захисники України», які провів вчитель фізкультури Ватраль Р. М.

Декада пройшла цікаво та пізнавально і дозволила школярам відчути гордість за тих, хто ціною власного життя захищає і боронить нашу рідну землю.


Переглядів: 241 | Додав: Andrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фото дня
Погода

Погода в Україні

Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Українські уроки про ІТ

Copyright MyCorp © 2024