Четвер, 25.04.2024, 17:20
Вітаю Вас Гость | RSS

//almamater2.at.ua | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Грудень » 23 » Тиждень іноземних мов
14:54
Тиждень іноземних мов
З 14 по 18 грудня 2020 року у нашій школі проходив тиждень іноземних мов, який включав комплекс різних за змістом і формою заходів.
Тиждень розпочався із вступного слова завуча по навчально-виховній роботі Осиф Ольги Степанівни. Голова шкільного методоб'єднання іноземних мов Душніцька Ірина Ігорівна ознайомила учнів школи із гаслом «How many languages you know, so many times you are a man» - «Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина», планом проведення та завданнями на тиждень іноземних мов, які були прикріплені на дошці оголошень.
В рамках тижня були проведені відкриті уроки: «Таємний Святий Миколай» /«Der heimliche heilige Nickolaus», 8-А, 8-Б класи та
комбінований урок у 10 класі на тему «My Favourite Holiday» (учитель Душніцька І. І.). Учитель Кузик Н.М. провела відкритий урок у 8-Б класі на тему «Holiday Time. Відпустка моєї мрії».
У 6-А класі учителем Душніцькою І.І. був проведений урок-гра «Adventszeit», на якому діти ознайомились із передріздвяними звичаями німецькомовних країн, історією виникнення різдвяного календаря, грали тематичні ігри, розгадували кросворди, складали слова на розумних кубиках (Kluge Würfelbaukasten), співали пісні.
У 3-А класі відбувся дуже цікавий урок на тему «Пори року в Канаді та в Австралії», на якому учні працювали над формуванням навичок аудіювання (учитель Кузик Н.М.). У 7-А класі відбувся відкритий урок на тему « Transport around the world». (учитель Кузик Н.М.).
У 9-А класі Валкер О.С. провела відкритий урок на тему « Традиції святкування Різдва у Великобританії та Україні», на якому усі занурились у атмосферу Різдва.
Кожен урок вчителі іноземних мов розпочинали з інформаційної хвилинки, де учні (1-11 класи) дізналися про історію та культуру країни, мова якої вивчається, а також про різдвяні та новорічні традиції цих країн. Впродовж тижня було проведено конкурс новорічних та різдвяних пісень, виставка вітальних різдвяних листівок. Учні розгадували цікаві кросворди німецькою та англійською мовами, демонстрували свої проекти на різні теми ( меню, вітальні листівки, відомі люди України тощо). Найактивнішими були учні 2-А, 3-А, 6-А, 6-Б, 8-Б, 9-Б, 10 класів.
Учні дізналися багато цікавого про культуру та традиції країн мови яких вивчають , взяли активну участь в VІІ Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з англійської та німецької мов «На Урок» (2-9 класи) та були нагороджені дипломами І-ІІІ ступенів, сертифікатами про участь (учителі Душніцька І. І. та Кузик Н.М.).
Також у рамках тижня було проведено Х Всеукраїнський конкурс з німецької мови "Орлятко"(5-8 класи).
У зв'язку із карантинними обмеженнями багато заходів проводилися у нових форматах.
Переглядів: 195 | Додав: Andrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фото дня
Погода

Погода в Україні

Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Українські уроки про ІТ

Copyright MyCorp © 2024