Четвер, 25.04.2024, 01:26
Вітаю Вас Гость | RSS

//almamater2.at.ua | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Вересень » 16 » Увага! Діти на дорозі!
14:08
Увага! Діти на дорозі!

Увага! Діти на дорозі!

Статистика дорожньо-транспортних пригод, які щодня трапляються на українських дорогах дуже невтішна. І причини такої ситуації різні:  порушення правил дорожнього руху, необережність водіїв, самовпевненість та неуважність пішоходів.

З 9 до 13 вересня у школі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі». Під час проведених заходів школярі мали змогу актуалізувати знання правил поведінки на дорозі,  у транспорту, перевірити наскільки відповідальними пішоходами та пасажирами вони є та отримати багато цікавої й корисної інформації, яка допоможе їм зберегти власне та чужі життя.

Так, в рамках тематичного Тижня вчитель основ здоров’я Василькевич С. І. підготувала інформаційні банери для молодших школярів «Школа Світлофора Моргайчика»  та учнів середньої й старшої школи «Правила поведінки на дорозі». Вчителі початкової школи провели з учнями тренінгові заняття «Знаємо правила дорожнього руху» (Осиф А. М.), «Безпека на дорозі – безпека життя» (Марак Г. М.), (Миколаїшин М. І.), «Я вивчаю правила поведінки на дорозі» (Лехняк І. В.), (Сокіл Л. В.) «Пішохідний перехід» (Боднарчук Г. З.), під час яких діти ознайомилися з правила перетину вулиці, з дорожніми знаками, які допомагають пішоходам почуватися у безпеці, проаналізували ситуації, які трапляються з людьми під час перетину дороги. Глушик З. І. провела зі своїми учнями рольову гру «Я - пішохід», а другокласники з класним керівником Рогатин Н. М. знайомилися з дорожніми знаками та правилами перетину дороги під час екскурсії містом.

Учні середньої школи пригадували правилами безпеки в громадському транспорті. Вони мали змогу поділилися власним досвідом пересування у громадському транспорті, проаналізували різноманітні ситуації, які можуть завдати шкоди здоров’ю й життю пасажира та розробили перелік правил безпеки у громадському транспорті.

Переглядів: 267 | Додав: Andrik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Фото дня
Погода

Погода в Україні

Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Українські уроки про ІТ

Copyright MyCorp © 2024